“Saya tunggu saman anda” – Aliff Syukri Bagi Respon Terhadap Dakwaan Wani

Bila sebut je nama Datuk Seri Aliff Syukri, siapa je tak kenal dengan jutawan kosmetik yang cukup terkenal dengan pelbagai gelagat yang tersendiri tu.

Aliff Syukri juga cukup dikenali dengan sifat riang dan pemurahnya. Memang tak dinafikan pada sebelum ni sudah ramai individu yang telah dibantunya.

Sebelum ni, Aliff pernah berkongsi di laman media sosial miliknya yang menunjukkan dia telah membantu seorang gadis muda yang mempunyai masalah obesiti berat badan.

“Saya dah lama bagitau dalam Facebook saya yang saya buat bariatrik pada Wani.chomel atas nasihat Dr (doktor). Saya siap post pada tarikh 19 Ogos 2019. Doktor itu pun post.

Alhamdulillah, hasil bantuan yang diberikan tu, gadis yang bernama Wani atau nama sebenar Nurul Airawani Nazira Ibrahim, 23 telah berjaya menurunkan berat badan dan dia yang sebelum ini mempunyai masalah tak boleh berjalan kini akhirnya sudah kembali boleh berjalan semula.

Sumber: Instagram

Namun, baru-baru ni Wani telah mendedahkan bahawa Aliff Syukri telah menipu dia dan keluarganya yang mana dikatakan Aliff telah berjanji untuk memberikan wang tunai, rumah, dan kereta.

Biar betul?

“Saya bukan pusat kebajikan masyarakat

Datuk Seri Aliff Syukri

Bagi membersihkan semula nama baiknya, sebentar tadi Aliff Syukri telah membuat press conference (pc) bersama-sama dengan peguam, staff yang terlibat, pihak polis, dan juga wartawan.

Sumber: Facebook

Tetap dengan pendiriannya yang tersendiri, Aliff tidak gentar jika pihak Wani ingin meneruskan saman terhadapnya.

Sumber: Facebook

Diharap perkara ini dapat diselesaikan dengan lebih baik dan kedua-dua pihak dapat berdamai semula pada masa akan datang.

Baca: Gara gara main TikTok, pegawai polis ini dikenakan tindakan tatatertib

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts