Panggung Wayang Mula Beroperasi Pada 16 September Ini

GSC operation date

Wah! Mesti ramai yang dah tak sabar nak pergi tonton wayang semula kan? Agak-agak dah berapa lama korang tak pergi ke panggung wayang tu?

Ini berita baik buat korang semua!

Panggung wayang Golden Screen Cinema (GSC), baru sahaja mengeluarkan kenyataan dimana mereka akan mula beroperasi seawal minggu ini iaitu pada 16 September 2021 (Khamis).

Melalui perkongsian di semua platform media sosial GSC itu, mereka menyatakan bahawa bermula minggu ini hanya beberapa panggung wayang di seluruh negara yang akan beroperasi. Manakala selebihnya akan turut beroperasi tidak lama lagi.

GSC juga mula mengeluarkan tarikh-tarikh “keramat” untuk filem yang sangat dinanti-nantikan oleh penggemar filem.

Antaranya ialah; Black Widow, Fast Furious 9, Don’t Breathe 2, dan A quiet place part II.

Ini pula merupakan senarai filem awal yang akan ditayangkan bermula pada minggu ini:

Jadi, alang-alang 16 September ni pun memang cuti umum, korang boleh la merancang untuk pergi tonton wayang tu.

Tapi kena ingat, SOP yang dikeluarkan jangan tak patuh ye. Kekal selamat walau berada di mana sekalipun.

Jom baca lebih banyak lagi artikel yang menarik. Hanya di Laichikang!

Total
20
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts