Khairul Aming Meluahkan Kekecewaaan Terhadap Peniaga Yang Tidak Telus

sambal nyet khairul aming

Khairul Aming baru sahaja mengeluarkan produk keluaran sendiri, iaitu Sambal Nyet. Setelah 4 tahun mempromosikan produk-produk orang lain, kali ini; dia pula mengeluarkan produknya sendiri.

Sambal Nyet keluarannya mendapat sambutan hangat daripada netizen-netizen, dalam masa 54 minit, 10,000 botol Sambal Nyet habis SOLD OUT!!! WOW! Oh dan ya, dia hanya menjualnya secara talian iaitu di Shopee sahaja. Tahniah Khairul Aming!

Nak dijadikan cerita, baru-baru ini Khairul Aming tweet tentang seorang scammer yang menyamar sebagai ejen Sambal Nyet itu. Ish3… Sedangkan Khairul Aming hanya menjual di Shopee dan tiada sistem ejen pun. Ramai yang tertipu dengan scammer ini!

Melalui perkongsian Khairul Aming ini, rupanya ramai yang tertipu dengan “ejen” dari HQ Sambal Nyet ini. Difahamkan, Khairul Aming hanya menjual Sambal Nyet di Shopee SAHAJA dan tiada pembukaan untuk ejen atau dropship setakat ini.

Please guys!! Hati-hati dengan scammer. Harap orang ramai boleh ambil ini sebagai pengajaran untuk lebih berhati-hati dalam mendapatkan produk yang viral di internet. Selidik dulu source produk yang dijual itu ok!

Boleh baca “Guna Website ‘Semak Mule’ Untuk Elak Di Tipu Scammer”.

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts