iPhone 12 & 3000 Balang Popcorn Nak Diberi Secara Percuma?? Biar Betul?!

Okay guys, cuba bayangkan –

Tengah lepak santai tiba-tiba dapat popcorn penuh karamel.. Pastu tambah pula dengan iPhone 12..

Peh, macam gitu je. Tak keluar duit pun. Siapa yang tak nak??

Okay, bawa bertenang semua! Ini betul-betul ya, bukan cobaan. Yes, i repeat this is real!

Aolla Popcorn baru-baru ini melancarkan kempen #AollaMilikMu. Haa, apa pula #AollaMilikMu ni?

Dengan kempen #AollaMilikMu ini, korang berpeluang untuk mendapatkan 3000 balang secara percuma. Yes, bila diaorang cakap percuma, shipping pun percuma guys!

Bukan itu saja, dengar cerita team Aolla Popcorn ni nak bagi iPhone 12 juga. Gila betul. iPhone 12 yang bermula dengan harga rm3,400 macam tu je diaorang nak bagi free!

Siapa yang tak nak, ye tak?

Okay jap. Macam mana nak dapat free Aolla Popcorn dan peluang untuk mendapatkan iPhone 12 kegilaan ramai ni? Mudah je guys. Ikut step dekat bawah:

  1. Pergi Facebook/IG Aolla Popcorn dan cari post ini:

Link Facebook: Aolla Popcorn

Link Instagram: aolla.co

Dekat kedua-dua post tu akan ada link, haa korang klik link tu lepastu ikut je step-step senang diaorang bagi. Serious mudah!

Tapi disebabkan sis ni baik dan bermurah hati, ni haa link yang korang kena klik tu:

Klik ini: http://aolla.co/getfree2/

Bukan nak cakap lah, sis dah try dah Aolla Popcorn ni. Memang ketagih tak boleh bawa bincang beb. Time kerja asyik dok kunyah je!

Haa nak layan Netflix kat rumah? Apa kata korang pergi dapatkan Aolla Popcorn ni. Boleh lah feeling-feeling pergi tengok wayang.

Ingat guys, 3000 orang bertuah je akan dapat Aolla Popcorn percuma ni. Cuba lah try! Mana tahu boleh dapat iPhone 12 sekali!

Haa lagi satu nak ingatkan, benda baik kena kongsi. So jangan lupa kongsikan berita baik ni kepada family, member-member korang okay?!

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts