iOS 15 Bakal Ucapkan Selamat Tinggal Kepada iPhone 6s dan SE (2016)

ios 15
Source: SOMAG NEWS

iPhone 6s dan SE (2016) users, hari yang korang geruni telah pun tiba….  Kenapa? Well, tahun depan Apple akan launch iOS 15 (operating system) yang tidak akan lagi support model iPhone 6S dan SE (2016) ke bawah. Okay, lama lagi tapi yelah…

Eh, korang okay ke tak tu?

Ya, ni memang tactic Apple untuk suruh users dorang terjebak dan beli iPhone yang paling latest tu. Pandai kan dorang ni? Nasiblah sis ni tak senang terpedaya, steady je ni hah phone pun masih iOS 12.

Tapi bagi korang yang memang ada plan untuk gantikan phone lama kepada iPhone baru tanpa charger dan iOS 15 friendly tu, ambiklah ni sebagai petunjuk!

 iOS 15
Source: Tatler Hong Kong

No hashtags, no caption, the universe is telling you something because you were meant to see this.

Go get that car-down-payment priced phone, you deserve it! Hah gitchew!

Bagi korang yang tak nampak sebab untuk beli phone baru pulak, jangan risau sebab phone korang masih lagi boleh support iOS 14 yang baru ni dan function macam biasa! Gunakan lah iPhone anda selagi boleh sebelum anda digunakan. Hmm…

Tak perlu sedih-sedih, yang penting korang boleh design homescreen dan susun widget ikut style korang sendiri macam phone Android yang 10 tahun lepas dulu ada benda ni. Hehehe.  

Kalau korang berminat untuk baca lebih lagi article daripada Laichikang, janganlah malu untuk stalk website kita! Click je LaichiKang dan scroll lah sampai esok!

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts