Hari Lelaki Sedunia: Ini top 5 benda pelik yang lelaki selalu buat!

hari lelaki sedunia

Kalau ikutkan google, hari ini merupakan Hari Lelaki Sedunia jadi artikel hari ini, kita kasi can lah buat penghargaan pada kaum lelaki okay? #LelakiPunKenaDihargai ceh

Kalau nak tahu, Hari Lelaki Sedunia diraikan untuk menghargai jasa dan pengorbanan kaum lelaki sama seperti sambuntan Hari Wanita yang diadakan selama ini.

Selain itu, Hari Lelaki Sedunia adalah untuk meraikan sumbangan mereka pada masyarakat, keluarga, dan juga persekitaran! Bukan tu je, motif sambungan ini juga adalah untuk beri pendedahan kepada kesihatan lelaki dari segi fizikal, emosi dan juga rohani.

Sempena Hari Lelaki Sedunia ni, jom kita rungkaikan top 5 benda yang lelaki (okay fine, tak semua) buat, dan benda tu selalu buat wanita pening kepala!

1.

Sumber: Reddit

Bila dah terlalu lapar, macam tulah dibuatnya..

2.

Sumber: Reddit

Bekas makanan yang dah habis, masukkan balik dalam peti ais. What for?!

3.

Sumber: Reddit

Ni lah caranya kaum lelaki sangkut baju kan?

4.

Sumber: Reddit

Tak masuk pun tak apa lah. Asalkan letak juga di tempat nya kan..

5.

Sumber: Reddit

Yang ni, ada sesiapa boleh relate? Kita suruh dia simpankan sikit, memang betul sikit ye dia simpankan. Hmmm.

Semua ni tak ada niat ye untuk membuka aib para lelaki di luar sana. Hanya untuk guarauan semata-mata! Tapi apa pun, selamat hari lelaki buat semua lelaki di luar sana! You guys rock.

Selain dari menjadi ketua keluarga, banyak pengorbanan dan jasa yang telah korang lakukan tak kisah lah kecil atau besar pengorbanan itu.

Teruskan menjadi lelaki yang hebat!

“Being male is a matter of birth. Being a man is a matter of age. But being a gentleman is a matter of choice.”

Total
40
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts