GSC dan TGV Akan Di Tutup Sehingga SOP Dimuktamadkan

gsc-tgv-tutup-sehingga-sop-dimuktamadkan
Sumber: Malay Mail

Bagi korang semua yang dah excited nak tengok wayang, korang semua terpaksa sabar sekejap!

Untuk pengetahuan korang, GSC dan TGV telah memutuskan untuk tutup pawagam sehingga SOP dimuktamadkan oleh MKN sebagai langkah berjaga-berjaga (walaupun kerajaan dah bagi green light kepada industri kreatif).

GSC dan TGV telah umumkan hal ini melalui akaun media sosial mereka:

So, bersabarlah sedikit kawan-kawan… Tak lama lagi nanti kita semua boleh enjoy tengok wayang! Jangan jealous ya anti-vaksin… Kalau nak join, pergi book appointment sekarang!

Jom baca artikel-artikel menarik di waktu lapang korang! Di mana? Di Laichikang lah~

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts