Bag Lagi Beria Nak Balik Kampung dari Si Tuan

Disebabkan PKPB, ramai yang tersangkut untuk pulang ke kampung masing-masing, tetapi setelah tamatnya PKPB, ramai yang mengambil peluang ini untuk pulang ke kampung. Ada yang naik kereta, ada yang naik motor dan ada juga yang naik public transport.

Nak dijadikan cerita, seorang lelaki muda ini @paksemanencem berkongsi bersama pengguna Twitter yang lain tentang kawannya yang baru ingin pulang ke kampung. Kawannya itu ingin memulakan perjalananya untuk pulang ke kampung dengan menaiki bas, di Terminal Bersepadu Selatan (TBS). Terlalu excited untuk pulang ke kampung, terjadilah kisah yang memalukan dan kelakar! Hahaha tak nak tulis panjang-panjang, nah tengok saja dekat bawah ni!

Apa nak jadilah? 😅😂 Yang peliknya, bukan dia sahaja yang pernah melalui pengalaman malu ini! Ramai yang terkena dekat escalator yang sama pulak tu!

Lain kali hati-hati ya dekat escalator di TBS tu, nasihat dekat bag-bag korang, jangan beria sangat nak balik! Kalau admin yang kena tu, fuh malunya sampai rasa tak nak balik kampung la! 😆

Total
12
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts