3 Sebab Pengguna Apple Perlu Update Ke iOS 15

3-sebab-pengguna-apple-perlu-update-ke-ios15
Sumber: Apple

Dah iOS 15 dah? Rasanya macam baru je iOS 1 keluar minggu lepas… Lahhhh zaman purba….

Nampaknya artikel sis ‘iOS 15 Ucapkan Selamat Tinggal Kepada Pengguna iPhone 6s dan SE‘ yang ditulis tahun telah terbukti salah oleh Apple!

Ayuh bangkit pengguna iPhone 6s dan SE – anda masih diingati!

Okay, jadi apa yang best sangat pasal iOS15 ni? Jom bincangkan…

3-sebab-pengguna-apple-perlu-update-ke-ios-15
Sumber: 9To5Mac

“Hah? Facetime links? Apa tu?”

Maksudnya sekarang korang dah boleh Facetime dengan pengguna Android! Ala, macam Zoom tu…

#2 FOCUS MODE

3-sebab-pengguna-apple-perlu-update-ke-ios-15
Sumber: 9To5Mac

Finally, our time has come! Pengguna iOS 15 – kita akhirnya dapat bahagikan working time and personal time tanpa masalah lagi!

#3 LIVE TEXT

3-sebab-pengguna-apple-perlu-update-ke-ios-15
Sumber: Apple

Mula daripada harini, korang boleh salin teks daripada gambar dengan mudah! Macam mana? Tangkap je gambar, iOS akan tolong salinkan atau translatekan ikut suka korang…

Sebenarnya ada banyak lagi sebab korang patut update ke iOS 15. Tapi harini sis nak kongsikan beberapa je. Kalau korang nak tahu, kena lah update sendiri!

Bagi yang dah update, macam mana? Best tak?

Sebelum korang binge watch Squid Game, apa kata korang binge read artikel-artikel di Laichikang ni? Confirm best punyalah~

Total
7
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts