22,242 Kes Positif Hari Ini!

22242-kes-positif-hari-ini
Sumber: Newswav

20 ribu kes positif setiap hari dan hampir mencecah 1.5 juta kumulatif kes positif. Tak ke meremang bulu roma bila baca?

Harini saja kes positif dah 22,242… Yang paling tinggi setakat ni…

22242-kes-positif-hari-ini
Sumber: Newswav

Just a friendly reminder untuk kita semua:

Keluar rumah hanya bila perlu saja, tak payah nak mengada nak lepak dan jalan-jalan dengan kawan-kawan. Google & Zoom kan ada?

Buat kali ke-sejuta, wahai golongan anti-vaksin, tolonglah buka mata and read the room- pergi set appointment vaksin sekarang! Kalau tak takyah nak berangan makan meatball and aiskrim ikea – padan muka…

Sekali, buat kali ke-sejuta, nah baca artikel ‘Vaksin Itu Penting – Ini 3 Sebab Kenapa!’. Walaupun artikel tu tak seberapa, sis harap dapat jugaklah tolong buka mata beberapa orang. Jom jalankan tanggungjawab kita sebagai rakyat Malaysia dan jadi manusia yang berguna. Free je vaksin tu tahu tak!

Semoga wabak Covid-19 ni beransur dan tinggalkan kita semua dengan cepat… So, buat sementara ni pastikan kita semua jaga diri setiap saat. Take care and stay safe semuanya!

Bosan? Ala rileks lah~ Artikel Laichikang kan ada? Confirm best!

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts