13215, Kes Harian Covid-19 Paling Tinggi Setakat Ini!

kes-positif-covid19-paling-tinggi-setakat-ini
Sumber: Newswav

Dari awal Julai haritu lagi sampailah sekarang, kes harian (positif Covid-19) ni semakin meningkat tanpa berhenti. Apa kes? Hahaha….. Ada jugaklah kejatuhan sikit dalam bilangan kes harian haritu but we don’t talk about that…

kes-harian-covid19-paling-tinggi
Sumber: Newswav

Harini tercatatlah kes harian paling tinggi di Malaysia selama tempoh pandemik ni. 13,215… Bukan sikit tau nombor ni! Takut dia tak tahu nak cakap macam mana…

Di sini sis nak sertakan juga beberapa tweet dan informasi daripada KKM yang mungkin boleh bantu kita semua.

Semoga bilangan kes positif ni berkurangan setiap hari… Jangan lupa untuk jaga diri dan kesihatan korang semua. Bukan setakat fizikal saja, mental dan emosi pun sama!

Dah baca artikel ni, alang-alang tu baca je semua artikel Laichikang yang lain. Tak payah risaulah, semua artikel kami menarik! Tunggu apa lagi? Jom baca~

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts